tiistai 20. huhtikuuta 2010

Lentokielto uhka vapaudelle

Tulivuorenpurkauksen tuhkan aiheuttama lentokielto Euroopassa aiheuttaa turisteille kohtuuttomia kärsimyksiä. Maltillisen kohtuullisuuden seura pitää lentämistä ja turistelua rajoittamattomana ihmisoikeutena, eikä tulivuorten pitäisi antaa sitä estää, vaan Barack Obaman ja EU:n pitäisi aloittaa päättäväiset, mutta kohtuulliset toimenpiteet purkauksen lopettamiseksi.

"Olen ihminen, ja sen suomin valtuuksin vaadin päästä tänään Kanarialle makaamaan hiekkarannalle", kommentoi Vastuuttoman kohtuullisuuden seuran varapuheenjohtaja tilannetta Helsinki-Vantaan lentokentällä.

"Kuussa on käyty, mutta nyt ei saada yhtä vuorta sammumaan. Mitään ihmiskunnan käytössä olevia keinoja ei pidä sulkea pois maltillisuuden nimissä, ydinpommia mukaan lukien", hän jatkoi.

Seuran sähköpostiin on saapunut paljon ehdotuksia, miten korvata ulkomaanmatkan huvit jos ei pääse lentämään. Samalla edistää matkailuteollisuutta:
- juo viinipullo talosi katolla (korkealla se nousee helpommin päähän), ja polta samalla tynnyrillinen lentokerosiinia pihassa
- oksenna yöllä makuuhuoneeseen ja tilaa siivouspalvelu siivoamaan
- matkusta vaihtoehtoisesti naapurikaupunkiin ja käyttäydy siellä kuin Euroopan omistaja
- heitä pari muovilelua ja käytettyjä vessapapereita läheiseen järveen/mereen
- osta torikojusta jotain järjetöntä krääsää

Kuva: Creative Commons, kahunapulej

1 kommentti:

  1. Miten olisi lentohaluisille, jos tekisivät kuin Ikaros ja lähtisivät omille siivilleen, jos tuhkat peittää auringon. Omilla siivilläni lennän vain minäkin.

    VastaaPoista

eXTReMe Tracker